Blij omdat het kan!

Namens de verschillende partijen zetten Anne Mutsters, Jelka Both en burgemeester Leny Poppe-de Looff hun handtekeningen onder de samenwerkingsovereenkomst.

Wethouder Johan de Beer (portefeuillehouder ruimtelijke ordening) spreekt van een treffend voorbeeld van overheidsparticipatie.

“Het is mooi dat we dit prachtige initiatief van een enthousiaste groep inwoners, in goede samenwerking met Staatsbosbeheer, kunnen realiseren. Een schoolvoorbeeld van hoe inwoners en overheid samen resultaten bereiken, die betekenis hebben voor de hele gemeenschap.”

Beleving

Ook Staatsbosbeheer, eigenaar van terrein waar De AnnaTuin gestalte gaat krijgen, is enthousiast. Gebiedsmanager Jelka Both: “Samen met de omgeving wordt een prachtige invulling gegeven aan ons terrein.”

“Staatsbosbeheer hecht er veel waarde aan om iedereen te betrekken bij en te laten genieten van de natuur. Het gaat bij ons om beschermen, beleven en benutten van de gebieden. Die beleving zie je terug in de idee├źn van Bij Anna.”

En dit vindt Bij Anna fijn!

unspecified (1) (1) unspecified (2)

http://www.nu.nl/etten-leur/4289839/stichting-bij-anna-krijgt-officieel-groen-licht.html?redirect=1