Herfstdag Bij Anna

HERFSTDAG in De AnnaTuin

Heb jij ook zo’n zin in de herfst? Bij Anna is er weer! Anna’s zomer was een groot succes en nu stappen we met onze laarzen Anna’s herfst in. Op woensdag 26 oktober houdt Bij Anna haar herfstdag van 10.30uur tot 16.00uur. Uiteraard in de AnnaTuin. Kom kijken, snuffelen, ontdekken en genieten!

Er is van alles te doen en beleven. Help de tuinploeg mee om de spijlen van de vlonder dicht te maken met wilgentakken. Wilgentakken vlechten staat gepland van 10.30 tot 12.00uur.

Voor de dames verzorgt BetterBodies deze middag een Ladies Bootcamp. Dit van 14.15 tot 15.30. Deelname is gratis. Graag van tevoren opgeven op info@betterbodieszundert.nl of 076 5975499.

Tijdens een vrolijke creatieve workshop ‘schatgraven’ van zacht-en-kracht kindercoaching ontdek je op een luchtige manier jouw bijzondere talenten en kwaliteiten. Je hebt een hoop lol, leert nieuwe dingen over jezelf en gaat met een leuke zelfgemaakte verrassing weer naar huis. Voor kinderen vanaf groep 4. Neem een schep mee!

De workshop is van 14.00uur tot 15.30uur. Graag van tevoren opgeven via activiteiten@bijAnna.nu

En zin in sport en spel? Kinderen in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar mogen zich uit komen leven van 11.00 uur tot 11.30uur. En een halfuurtje later zijn de kinderen aan de beurt van 7 t/m 12 jaar. En wie weet doen we ‘t ’s middags nog een keer.

In de midddag krijgen we bezoek van Klei-eend. Neem maar ‘ns een kijkje op www.kleieend.nl. Aanschuiven, blokje klei en kleien maar. Kom je ook iets moois maken?

En zin in een herfstkunstwerk? Voor jong en oud! Joke gaat met je aan de slag. Heb je een oppasdag? Kom met je kleinkind naar de Tuin en geniet samen van de herfst.

En er is een heuse boekenboom waaronder voorgelezen wordt door Carla van de bibliotheek. Zij en haar boeken zitten klaar om 10.30. Neem je dekentje mee. Zelf wegdromen bij de boekenboom kan de hele dag.

Of kom je bij de vuurschaal een broodje roosteren?

Herfst; we hebben er zin in!