Adopteer jij een tafel en help jij hiermee Bij Anna?

Vind jij Bij Anna ook een mooi initiatief en zou jij hier graag een bijdrage aan willen leveren? Dat kan! Bij Anna is naast vrijwilligers ook regelmatig op zoek naar middelen om activiteiten te kunnen faciliteren.

Bijvoorbeeld voor Anna’s “Lange tafel” activiteiten: van knutselen met kinderen tot lange tafel diners. Voor deze “Lange tafel” activiteiten zoekt Bij Anna acht biertafelsets en om dit te helpen realiseren kun jij een tafel adopteren! Op deze manier kan ook jij een mooi steentje bijdragen.

 

9a58a66cbe45bd8316128c94c2b7e8e4

 

 

Wat houdt het in?

Bij Anna schaft 8 biertafelsets aan als er genoeg sponsors zijn die een tafel willen adopteren.

Je kunt voor 150 euro op persoonlijke titel of op jouw bedrijfsnaam één van de 8 biertafelsets adopteren. Dan wordt jouw (bedrijf)naam met mooie letters gebrand in het tafelblad en kunnen de gasten van Bij Anna hiervan genieten.

Heb je interesse stuur een bericht naar info@bijanna.nu.

Super bedankt!