Een boom voor een “boom” van een kerel.

een-boom-voor-een-boom-van-een-kerel-in-assortimentstuin-klein-zundert-1

Afgelopen zaterdag 13 januari heeft Rotaryclub Halderberge Seppe een boom geplant ter ere van haar overleden lid Leshly Konings.

Niets werd aan het toeval overgelaten. De boom, een Moeraseik, staat symbool voor hoe Leshly was. Een Moeraseik wortelt zich stevig in de grond en staat stabiel en sterk. Een Moeraseik kenmerkt zich door haar vele kleuren, van groen tot oranje tot rood. Perfect voor de sterke, stabiele en kleurrijke persoon die Leshly was.

Ook over de locatie hoefde de Rotaryclub niet lang na te denken. Dat zou de assortimentstuin in Klein Zundert worden. De locatie die Stichting Bij Anna gaat omtoveren tot de Anna Tuin, waar ze culturele, maatschappelijke en educatieve projecten gaat realiseren.

Leshly had het project van Stichting Bij Anna voorgedragen als goed doel voor de jaarlijkse haringparty van de Rotaryclub en afgelopen jaar werd de “Anna Tuin” aangewezen als project dat door de Rotaryclub onder andere financieel zou worden ondersteund.

In aanwezigheid van echtgenote, kinderen, kleindochter, vrienden en medewerkers van Stichting Welzijn Zundert werd de boom stevig verankerd in de grond met de hoop dat vele generaties kunnen blijven genieten van “Leshly’s boom”.